×
×

Contour Fine Tooling is the world market leader in diamond precision tooling for contact lenses, eyewear and consumer electronics. Our head office is in Valkenswaard, where the Dutch southern hospitality is the norm. We are always looking for talented people to join the Contour family.

Our vacancies

Administratief medewerk(st)er Orderdesk

Contour Fine Tooling verwerkt, als enige diamantslijperij in Nederland, industriële en natuurdiamanten tot hightech gereedschappen voor de optische industrie. Onze firma levert aan internationale klanten en draagt bij aan technische ontwikkelingen en innovatieve projecten over de hele wereld. Contour Fine Tooling maakt deel uit van een internationale holding, de Diamond Tools Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in Valkenswaard, waar ca. 40 personen werkzaam zijn. Naast de productie in Valkenswaard, zijn er productievestigingen in Engeland, Brazilië, USA, China, Japan, België.

Onze tools worden gebruikt voor de productie van onder andere lenzen voor mobiele telefoons, computerchips, dashboard displays, wetenschappelijke ruimtevaartprojecten en voor het maken van brillenglazen, contact- en implantaatlenzen. De orderdesk werkt in het hart in deze supply chain en in deze rol zorg je ervoor dat de orders van binnenkomst tot verzending administratief worden verwerkt. Daarnaast ben je ook het eerste aanspreekpunt voor klanten.

READ MORE

Apply now

Do you want to work for the world market leader in diamond precision tooling?