×
×

In deze rol werk je binnen het R&D-team aan machine-, productie- en productverbeteringen alsook de ontwikkeling van nieuwe machines. Je komt te werken in een jong dynamisch multidisciplinair R&D-team, waarin je verantwoordelijk bent voor:

Ben jij de verborgen diamant die bij ons komt ‘shinen’?

In deze afwisselende rol is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dus ook te laten zien binnen onze organisatie. Het ene moment ben je volop bezig met het implementeren van nieuwe functionaliteit voor onze slijpmachines, vervolgens overleg je met een operator in de productiehal over een machine die vastgelopen is en daarna ‘teams’ je even met je collega in de UK om te overleggen over jouw nieuwe ontwerp. Uiteraard is er genoeg tijd en ruimte om je volledig te focussen op dat ene belangrijke project (of meerdere) waarmee je volop bezig bent.

Klaar voor je nieuwe start?!

Mocht je meer informatie willen ontvangen over de job van Software Engineer (M/V) bij Contour Fine Tooling in Valkenswaard of denk je een geschikte kandidaat te zijn (of te kennen), dan mag je ons mailen op: personeel@contour-diamonds.nl

Apply now

Do you want to work for the world market leader in diamond precision tooling?